Juonittelun SM-kisat Kylässä

Siirry alas

Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti  Halima lähetetty Pe Elo 04 2017, 19:11

Olen lähettänyt tämän kutsun ylläpitäjälle, jotta kysyisin luvan julkaisuun, mutta useampi päivä on vierähtänyt ilman vastausta, joten oman käden oikeudella julkaisen tämän nyt täällä. Tällä foorumilla on ilmeisesti pelattu juonittelupelejä, ja se oikeuttaa teidät lähettämään edustajia juonittelun SM-kisoihin. Virallinen kisakutsu on alla, innostukaa ja osallistukaa!

Halima kirjoitti:Hei juonittelupelien ystävät!

Haluamme kutsua teidät juonittelupelien suomenmestaruuskisoihin syys-lokakuussa 2017. Juonittelun SM-kisat järjestetään Kylässä, ja tarkoitus on löytää Suomen nokkelin ja etevin juonittelija. Jokainen osallistuva yhteisö saa valita 1-3 edustajaa edustamaan yhteisöään mittelössä.

Tässä viestissä kysymme alustavaa kiinnostustanne osallistua kisoihin, sekä tietoa montako osallistujaa teiltä olisi osallistumassa. Vastaukset saatuamme suunnittelemme turnauksen pelisuunnitelman (eli tuleeko alkukarsintoja ja montako, ja monenko pelaajan pelejä tulee). Finaalipeli on tarkoitus pelata 2.10. alkaen. Mikäli finaalia ennen tarvitaan karsintapelejä, ne pelataan syyskuussa.

Toivomme, että lähetätte meille tiedon halustanne osallistua kilpailuun 15.8. mennessä. Ilmoitattehan samalla kuinka monta edustajaa teiltä olisi alustavasti osallistumassa kilpailuun. Tämän jälkeen teillä on aikaa valita omat edustajanne itsevalitsemallanne tavalla. Suosittelemme joko karsintapelin järjestämistä tai demokraattista äänestämistä, mutta tyyli on vapaa. Edustajat tulee olla valittuna (ja ilmoitettuna meille) 31.8. mennessä.

Osallistujien vaatimukset pelissä tulevat olemaan

    - vähintään 3 viestiä joka pelipäivä (pelipäivä kestää 4 vuorokautta).- yötoimintojen tekeminen joka yö, mikäli päätyy pelaamaan erikoisroolihahmoa (yön pituus 1 vuorokausi).


Pelit pelataan hyvin perinteisellä juonittelupeliroolikokoonpanolla, eli mukana tulee olemaan pelin koosta riippuen näitä rooleja:

    - kertakäyttöinen ennustaja- suojelija- vapaamuurarit- pahiksia- taviksia


Toivottavasti innostutte tästä yhtä paljon kuin me ja otatte osaa ensimmäisiin juonittelun SM-kisoihin!

Ystävällisin terveisin, vastausta odotellen
Halima, Kylä

PS. Mielestämme kylän foorumi on helppokäyttöinen ja pelikäytänteemme selkeitä, mutta kisaedustajanne ovat tietenkin tervetulleita testaamaan foorumillamme pelaamista jo ennen SM-kisoja. Tietoa tulevista peleistä löytyy Kylän Kirjastosta.

PPS. Olemme kutsumassa kisoihin kaikki tällä hetkellä tietämämme juonittelupelejä pelaavat/pelanneet tahot. Emme kuitenkaan varmasti tiedä kaikkia Suomalaisia juonariyhteisöjä, joten mikäli mieleenne tulee jokin taho, joka voisi olla kiinnostunut osallistumaan, toivomme että ilmiannatte tämän tahon meille. Mielellämme laajennamme pelejä kutsumalla heidätkin mukaan!

Kutsussa kuuluisi olla linkki foorumillemme, mutta uutena jäsenenä en saa postata linkkejä. Kylän löydätte kyllä kun googletatte "kylä juonittelupelit". Smile

Halima

Join date : 29.07.2017

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti  Halima lähetetty Ma Elo 07 2017, 10:26

Vielä reilu viikko aikaa ilmoittaa halukkuutensa!

Kisoihin on tulossa osallistujia ainakin seuraavista yhteisöistä:
- FinFanFun
- Kylä
- Mafia Universe
- Personality Cafe
- Pistepotti
- Resetti
Ja vielä odottelemme vastauksia monilta yhteisöiltä. Osallistuttehan tekin?

Halima

Join date : 29.07.2017

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti  Halima lähetetty Ma Elo 14 2017, 13:07

Huomiseen asti aikaa ilmoittautua!

Halima

Join date : 29.07.2017

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa