NHL12 Be a GM

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty La Syys 10 2011, 23:08

Eli aloitan tässä tuoreessa änäri-pelissä Be a GM moden, joukkue tulee olemaan Detroit Red Wings, farmijoukkueena on Grand Rapids Griffins. Aloitan kauden siis varaustilaisuudella, ja pyrin tekemään viisaita kauppoja varaustilaisuudessa. Tavoite siis on päässä 5 parhaan joukkoon, ja oman Divisioonan voitto. (Stanley-cup olisi aina maittava). Laitan myöhemmissä viesteissä kausien kulkua, ja ensimmäiselle kaudelle, mars! Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 09:41

Ja näin on varaustilaisuus paketissa, sain myös tehtyä pienet kaupat, Nick Foligno tuli Detroitiin, ja täältä lähtikin eräs puolustaja ( nimi unohtui ), samalla vaihdettiin myös varausvuoroja. Kausi on alkanut hyvin. Heti varaustilaisuuden jälkeen, iskin kiinni vapaiden pelaajien listaan, josta löysin 3 hyvää pelaajaa; Viktor Tikhonov, Antti Miettinen ja Lauri Korpikoski. Kiinnitin kaikki nämä, sillä palkkakatto salli tämän. Hyvin on kausi kulunut, tosin Miettisen maalit ovat jääneet vähäisiksi yli 30 ottelussa ( 6 ) Hän pelaa 2. ketjua, mutta hänet pitäisi tosin siirtää kolmoseen, ja viedä sieltä pelaaja kakkoseen. Smile AHL:ssä pelaava Tikhonov on pelannut erittäin hyvin, ja hän voisikin seuraavalla kaudella päästä NHL-miehistöön, mikäli minun uumoilevat pelaajani lopettavat uran. AHL:n ykkösketju Tatar-Modano-Tikhonov toimii hyvin, sillä siellä on tämä kokenut Modano tarjoilemassa nuorille tähdille namupasseja. Tatarin AHL-kausi on alkanut erittäin hyvin, 27 ottelussa 14 maalia. Vaihtoja emme ole tekemässä, ellei meille tule jostain hyvä ja alpa maalivahti meidän kakkosmaalivahdin tilalle. Tosin olemme pohtineet hänen lähettämistä farmiin, ja vetää AHL:stä maalivahti NHL:n kakkoseksi. Palkkakattokin kyllä sallisi maalivahtien kiinnittämistä, mutta haemme kannattavampaa vaihtoehtoa, kuten vaihtokauppaa. Kausi onkin jo puolessa välissä, joten kohta alkaa tulla vaihtoehdotuksia, onhan pian viimeinen vaihtopäivä. Vaihtomarkkinoille voisin laittaa toki pelaajia, joita emme enää tarvitse, tai jotka eivät enää joukkueessamme kauaa pelaa, ja kiinnostus maalivahteihin on siis korkea. Playoffeihinkin pääsy näyttää olevan jo aika realististä, vaikka niihinkin on vielä matkaa muutama kuukausi. rabbit. Seuraavassa viestissä julkistan sitten vaihtoikkunan jälkeiset tapahtumat (vaihdot,sarjataulukko yms.)
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 10:48

Tunti ennen vaihtoikkunan sulkeutumista, sain hyvän tarjouksen, tässä se on:
COL Hejda,Frazee <-> Lidström. Tämä kauppa kannatti kahdelta kannalta, palkkakaton, ja pelaajien uran kannalta. Hejda on ollut tehokkaana puolustuksessa 78 ottelussa tehot 3+23, ja on täten puolustajistani 3 paras pistemies. Frazee taas luo uraa AHL:ssä ykkösmaalivahtina, ja on siivittänyt Griffinsit playoffeihin, kuten myös Howard Red Wingsit playoffeihin. Ensin playoffeissa kaatui Calgary Flames voitoin 4-3, sitten Nashville Predators voitoin 4-2, ja nyt hävesimme Sharkseille voitoin 1-4, tosin joukkue esiintyi vallan mainiosti muutamai floppeja lukuun ottamatta. Tästä lähdemme ilolla kohti seuraavaa varaustilaisuutta, sillä saimme Foligno-kaupoissa jumbosijalla olevan Ottawan varausvuoron, tällä toivottavasti saamme varattua hyvän pelaajan. Joukkueeseen tehdään muutama muutos, esim. viemme vapaista pelaajista muutaman halvan, mutta hyvän pelaajan, myymme vanhoja, hintavia pelaajia nuoriin lupauksiin. Voimme hankkia 8 miljoonan edestä pelaajia, joten aika niukkaa on, jos tahdomme hyviä pelaajia, jota toki metsästämme. Seuraavassa viestissä kerron varaustilaisuuden jälkeen tapahtuneista kokoonpanomuutoksista.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 11:09

Varaustilaisuus oli tällä kertaa erittäin surkea, ei yhtään hyvää vaihtotarjousta, vaikkakin paras oli: Filppula + 3. varausvuoro Brassardiin, mutta kun katsottiin palkkoihin, niin totesimme, että meidän palkkakatto olisi aika tiukilla sitten. Siispä emme saaneet yhtään uutta pelaajaa muilta joukkueilta, mutta vapaista pelaajista veimme Teemu Selänteen, Alexei Ponikarovskyn ja Bryan Allenin, jäljellä olisi 2 miljoonaa, joten nämä ostokset riittää nyt. Ensi kautta kohti innolla, sillä selviydyimme viime kauden haasteista, ja tavoitteista parempaakin paremmin. Saimme myös tarjouksen Nick Folignosta, tällä tavalla saisimme 2,115 miljoonaa $ + Minnesota Wildin 2. kierroksen varaus, vastaus on kyllä, lähetimme Folignon Minnesotaan. Nyt on siis Tomas Tatarin näytön paikka, sillä hän mitä todennäköisemmin korvaa Folignon kolmosketjusta. Alkukaudella iskemme kylmästi lihoiksi Henrik Zetterbergin, jonka laitamme vaihtomarkkinoille, paras tarjous hyväksytään, ja Zetterberg lähtee tähän seuraan. Toiveena olisi hyvä keskikentän pelaaja + hyvä vasen laitahyökkääjä... Harjoituskausi sujui erittäin huonosti, vain 1 voitto ja loput olivat kirveleviä tappioita. Se oli vasta harjoituskausi, joten meillä on hyvät mahdollisuudet viedä jopa Stanley Cup Detroitiin. Näin päästään ensimmäisen ottelun kimppuun, joka päättyikin luvuin 1-3 tappioon. Meidän maalin iski uusi mies Ponikarovsky, syöttäjin' ätähän maaliin toimi Filppula & Eaves. Seuraavassa viestissä vaihtokaupoista, sekä muista tärkeistä tiedoista.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 11:32

Zetterbergistä olemme saaneet erittäin paljon tarjouksia, mutta emme ole sitä oikeaa vielä löytänyt, vaikka tosin olemme olleet lähellä sopimuksen syntyä. Kautemme onkin ollut erittäin huono tähän asti, sillä tappioita jo 5, voittoja 2, ja lisää tappioita vaan tulee. Suunnittelemme puolustuksen tai maalivahtikaluston muutosta, koska paljon on kiekkoja liukunut maalivahdin taakse. Zetterbergiä ei ole nyt vähään aikaan kukaan tahtonut, sillä olemme olleet niin vaativia kaupoista. Tällä hetkellä katselemme vaihtomarkkinoita, ja etsimme sopivaa hyökkääjää Zetterberin tilalle, ja nyt vasta hyväksi olisi varausvuorot, koska tänä vuonna onkin varattavana lupaavia nuoria.

//Tähän väliin, että onko teillä NHL 12 tai 11, jos on niin olisi kiva saada tänne teidänkin Be a GM-uraa.

Nyt saimme tehtyä vaihdon, Zetterberg lähti L.A Kingseihin, vaihdossa tuli Drewiske ja Mike Richards, palkka on näillä kahdella yhteensä pienempi kuin Zetterbergillä, ja ikä on Richardsilla 4 vuotta pienempi kuin Zetterbergillä. Drewiske on taas 29-vuotias puolustaja, jolla on kokonaisuus 80.. Lähdemme nyt tällä kokoonpanolla pelaamaan kautta:

Franzen (85) Datsuyk (93) Selänne (84)
Ponikarovsky (83) Richards (87) Cleary (83)
Hudler (83) Filppula (83) Eaves (81)
Miller (79) Abdelkader (80) Korpikoski (80)
Kronwall (84) Hejda (84)
Allen (83) White (83)
Kindl (80) Commodore (81)

Howard (88)
Frazee (77)

Seuraavassa viestissä taas lisää Be a GM-urastani. Roope 1


Viimeinen muokkaaja, Änärimies93 pvm Su Syys 11 2011, 12:58, muokattu 1 kertaa
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  jojo3 lähetetty Su Syys 11 2011, 11:39

mikäs mies sä oot? PS3 vai Xbox?
avatar
jojo3

Ankkiksen nimimerkki : jojo3
Join date : 09.01.2010
Mies

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 12:36

jojo3 kirjoitti:mikäs mies sä oot? PS3 vai Xbox?

Kolmosella pelailen Wink
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Hiiva lähetetty Su Syys 11 2011, 12:52

Aika koval vauhdil vetelet.
avatar
Hiiva

Join date : 09.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 30.07.1995
Paikkakunta : RILLIbaari

Näytä käyttäjän tiedot http://www.youtube.com/watch?v=nT3o1pEVHE0

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 12:53

Näin tuli toinen kausi päätökseen, karsiuduimme playoffeista, joten jäimme nuolemaan näppejämme. Richards oli kuin olikin +/- tilaston kärjessä +17. Stanley Cupin vei yllätys yllätys Edmonton Oilers.. Olemme saaneet erinomaisia vaihtotarjouksia, ja pelaajia on vaihtanut seuroja. Ja nyt viimeisen kauden seurassani pelannut Teemu Selänne lopetti uransa hienoilla tilastoilla. Taas olisi edessä varaustilaisuus, jossa toivomme saavamme hyödyllisiä pelaajia, olisi hyväksi nyt saada nopea laitahyökkääjä Selänteen pelipaikalle, koska sieltä nykyinen joukkue rokottaa vastustajia monet kerrat. Carolina ehdotti 3. kierroksella tarjousta 1. varausvuoro 2014 + Hrbas <-> Mike Richards. Hylkäsimme tarjouksen. Richardsia on nyt moni joukkue tahtonut, mutta olemme hylänneet tarjoukset. Ja nyt olisi varaustilaisuus suoritettu, ja nyt kiinnitämme pelaajia, hankala on kun 4 miljoonaa käytettävänä, ja monen pelaajan sopimus loppunut. Asia on nyt hoidettu, ja selailemme nyt vapaita pelaajia toivoen, että saamme sieltä tärkeitä pelaajia suojaamaan hyökkääjiä, esim kunnon taklaajat olisivat hyväksi puolustukseen, koska niitä ei juuri ole. Palkkakatto tuli vastaan, ja näin George Parros jäi sittenkin pois, saimme kuitenkni Maxim Goncharovin puolustukseen. Tässä laitamme muutaman pelaajat myyntiin, jotta saisimme vähän enemmän rahaa.
Ensi viestissä kauden menot yms.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 12:55

Hiiva kirjoitti:Aika koval vauhdil vetelet.
Juu, en juuri pelaa pelejä, ellei ole stanley cup -finaalit.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 14:54

Tomas Tatar jouduttiin lähettämään Phoenix Coyotesiin, sillä palkkakatto ei sallinut Tatarin pitämistä. Nyt on Red Wingsit niin ahtaalla, ettei saada yhtään uutta pelaajaa vapaista pelaajista, vaan joudutaan tyytymään nykyiseen kokoonpanoon, joka on kyllä erittäin hyvä, mutta palkkakin on taas omaa laatua... nyt yritetään tämä kausi pärjätä, koska tämän kauden loputtua sopimukseni loppuu, ja katson sitten, mikä olisi parasta jatkolle. Luultavasti lähden toiseen joukkueeseen, mutta nyt kuitenkin keskityn tähän kauteen... Erittäin hyvin on menossa kausi, voittoputki vain jatkuu. Datsyuk johtaa tällä hetkellä maalipörssiä. Seuraava viesti on sitten ensi kaudelta.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 15:39

Viimeisenä vaihtopäivänä saimme tälläisen vaihtokaupan:
NYR Gaborik & Christensen <-> Filppula, Ponikarovsky, Miettinen. Me hyväksyimme, jotta palkkakatto ei tulisi vastaan. Nyt sitten menemme uudistetulla kokoonpanolla eteenpäin, Gaborik siis pääsee ykkösketjun laituriksi, jossa keskushyökkääjänä toimii Pavel Datsjuk. Toinen hyvä kauppa tuli Philadelphia Flyersien kanssa, ja se on tälläinen: Simmonds & Bartulis <-> White. Saimme taas vahvoja pelaajia, palkka näillä kahdella pienempi yhteensä kuin Whitellä, joten toki hyväksyimme. Kokoonpanot ovat nyt tälläiset, pelaajakauppojen jälkeen:
1. ketju: Franzen (85) Datsyuk (94) Gaborik (90)
Stuart (85) Kronwall (86)
2. ketju: Hudler (83) Richards (88) Simmonds (84)
Goncharov (81) Hejda (84)
3. ketju: Korpikoski (81) Emmerton (77) Eaves (81)
Smith (80) Drewiske (81)
4. ketju: Abdelkader (80) Pulkkinen (78) Hall (80)

Howard (90)
Budaj (81). Joukkue on toiminut erittäin hyvin tähän asti. Seuraavassa viestissä playoff-meininkiä!
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Syys 11 2011, 17:02

Detroit Red Wingsien kausi päättyyi välieriin, kun vastaan astui Edmonton Oilers, joka päihitti joukkueemme otteluvoitoin 4-2. Se olikin viimeinen kausi Red Wingseissä, sillä sopimukseni loppui seuran kanssa, ja siitä sitä sitten mentiin Anaheim Ducksien peräsimeen. Kausi alkoi voitokkaasti, kiinnitimme vapaista pelaajista Brian Giontan ja Tomas Vokounin, ja muutaman lahjakkaan lupauksen. Ykkösketju on tehokas, Perry-Getzlaf-Ryan
joukkueemme ei tarvitse juuri nyt muutoksia, ja tämän siis todistaa voitokas putki, 4 voittoa perään, Vokoun on ollut loistelias maalilla, joten maalivahdit pysyvät nyt tässä kastissa, kunnes Vokoun uransa lopettaa. Asetan siis itselleni tavoitteeksi päästä Duckseilla playoffeihin, ja pitää runkosarjassa vähintään 13 nollapeliä. Henkilökuntamme on kehittynyt ja kykyjenetsijä hoitaa nyt hyvin hommansa, joten pian myös nuoret pääsevät pelaamaan NHL:ssä. Seuraavassa viestissä kauden tapahtumia.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  jojo3 lähetetty Su Syys 11 2011, 21:16

Pikkuusen on kova tahti kyllä päällä.

Ite en viitti edes alottaa ennen tota jenkkien julkasupäivää, sillon pitäs tulla jo jotain päivityksiä ite peliin ja rostereihin. Parempi alottaa vasta sen jälkeen, tosin Losilla kävin jo vähän haistelemas että millanen toi be a gm tässä on. Vaihtoarvois aika radikaaleja eroja verrattuna kymppiin. Ku Crosbylla vaihtoarvo esimerkiks täynnä, sit jollain Jonathan Quickillä on kuitenki ihan olematon vaikka 85, B- ja 25v, ja sit esim. Doughtyn vaihtoarvo on alle puolenvälin vaikka on 88 ja B ja 21 ööh...? Ja Tyler Seguinilla sit taas ihan hillitön...? Okei, selkeesti mitä nuorempi on niin automaattisesti pirun kova vaihtoarvo. Mut sit molseis taas, Kipperillä varmaan viisinkertanen verrattuna Tuukka Raskiin, Corey Schneideriin... Ja Vokounilla ihan käsittämätön kans, mut Tim Thomasilla taas aika maltillinen. Ei ymmärrä...
avatar
jojo3

Ankkiksen nimimerkki : jojo3
Join date : 09.01.2010
Mies

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  nikkeli lähetetty Su Syys 18 2011, 08:03

No jo mennään lujaa Very Happy Ite pelasin kympissä be a gm:mmää ja nyt 12 alotin be a pron kun olin jo kyllästynyt siihen gm:mmään.Siinä pelasin vaan kaks kautta koska pelasin kaikki ottelut.En myöskään vaihdellut pelaajia paljon koska voitin kaikki pelit 13-0 :twisted smile

nikkeli

Join date : 18.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  wierii lähetetty Su Syys 18 2011, 17:39

nikkeli kirjoitti:En myöskään vaihdellut pelaajia paljon koska voitin kaikki pelit 13-0
Milläs vaikeustasolla pelailit?
avatar
wierii

Ankkiksen nimimerkki : wierii2
Join date : 09.01.2010
Mies Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

...

Viesti  Änärimies93 lähetetty La Loka 15 2011, 18:16

Noniin, olen vaihtanut nyt Fantasy Drafilla vauhtiin saatuun Be a GM:llä. Joukkue taas kerran Anaheim Ducks. Tiivistän nyt mitä tällä hetkellä tapahtuu.
Eli nyt alkoi harjoituskausi, pistin kokoonpanoon nuoret tähdet. Ykkösketju Kabanov-Glennie-McColgan on ollut vahvoilla, ja nyt toisessa, kotiottelussa Kabanov pääsi herkuttelemaan upealla 2-0 maalilla. Ennen 2-0 maalia Nazem Kadri taituroi ohi puolustuksen ja pisti hienolla rannelaukauksella Phoenixin maalivahdin polvilleen ja taituroi näin 1-0 lukemat Anaheimille. Nyt lähdetään seuraavaan peliin, vierasotteluun, tyytyväisin mielin...


Viimeinen muokkaaja, Änärimies93 pvm Ke Loka 19 2011, 13:39, muokattu 1 kertaa
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

.

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ma Loka 17 2011, 14:06

Kausi meni uskomattomasti, sillä Ducksit tahkosivat 59 voittoa kaudella. Pistepörssin jaetulla ykkössijalla oli meidän tähti, Steven Stamkos (50+59). Playoffeissa Anaheim Ducks oli aivan erilainen kuin kaudella, Dallas meni kevyesti 4-2 voitoin eteenpäin playoffeissa. Varaustilaisuudessa saimme kiinnostavia nuoria, joista rakennamme seuraavia supertähtiä. Tämän jälkeen aloimme kiinnittämään meidän entisiä pelaajiamme takaisin. Viimein kun tämä oli ohi, oli nyt aika kiinnittää vapaita pelaajia, ja silmääni pisti muutamia lahjakkaita venäläisiä, latvialaisia ja valko-venäläisiä pelaajia. Tämäpä tarkoittaa sitä että Anaheim Ducks venäläistyy paljon... Nyt etenemme kohti harjoituskautta, ja kerron seuraavassa sitten harjoituskauden kulkua ja kokoonpanot......
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ma Loka 17 2011, 16:59

Ja kappas näin, ensimmäinen harjoitusmatsi käytiin San Jose Sharkseja vastaan, kokoonpano tässä:
1. ketju: K.Kabanov-Z.Phillips-M.Mayorov
T.Leclerc R.Scarlett
2. ketju: L.Rensfeldt-A.Alexeev-D.Baker
E.Curry D.Pouliot
3. ketju: M.Salomäki-R.Petryk-A.Lemieux
I.Shirokov K.Bergenheim
4. ketju: G.Guenin-D.Stevenson-D.Nazarov
Maalivahdit: Jack Campbell, Mikael Edelmann

4. ketjun Guenin, joka on tämän vuoden 4. kierroksen varaus, pääsi herkuttelemaan kahdella tehopisteellä, 1 maali ja 1 syöttö. Toinen todella hyvin pelannut on Alexeev, joka juonitteli syötöillään ankoille 2 maalia, joka auttoi ankkoja nappaamaan 5-4 vierasvoiton. Anaheimiim suomalaisväriä tuonut Salomäki ei onnistunut Sharkseja vastaan tekemään tehopistettä, vaan jäi nollille. Seuraavassa ottelussa Ankat ovat kotijoukkue Phoenix Coyotesia vastaan, johon Salomäki onkin asetettu nelosketjuun, ja siihen kolmosketjuun on nostettu lahjakas Guenin, joka on jo lätkinyt 2 pistettä yhteen peliin. Seuraavaan peliin tolppien väliin luistelee Mikael Edelmann, jolle on luvassa enemmän peliaikaa nyt myös runkosarjassa, kun Calvin Pickard otti ja lähti ankoista. Seuraavassa viestissä, miten ankat pärjäävät kotona, ja jatkaako Guenin ja Alexeev hurjaa peliään, vai oliko se yhden illan juttu?
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ma Loka 17 2011, 17:25

Nyt lähti kotiottelu käyntiin, ja heti alkuun Reece Scarlett lämää kiekon reppuun, Leclercin ja Mayorovin syötöstä, ottelun seuraavaa maalia saatiin odottaa vain hetki, kun Edelmann ja Leclerc töpeksii omalla maalilla, ja tästä Phoenix nosti kiekon helposti reppuun. Tämän jälkeen Phoenix on hallinnut peliä. Viimein loppui ensimmäinen erä, ja tauolle siis lukemin 1-1. Ja nyt tauon jälkeen ankat ovat kääntäneet pelin heidän hyväksi, mutta tauolle taas 1-1 lukemista lähdetään, ja kun viimeinen erä pyörähtää käyntiin, pääsee Phoenix jatkamaan ylivoimaansa jonka he saivat viimeisen erän lopulla Lemieux'n törkeän selästä taklaamisen takia. Alivoimasta huolimatta Ducks hallitsi peliä, ja hetken odotuksen jälkeen, Guenin nostaa upeasti kiekon reppuun, ja ankat johtoon 2-1. Viime hetkillä Phillips viimeistelee lukemiksi 3-1 Nazarovin namupassista, ja ankat voittavat ottelun 3-1, yksi syy tähän voittoon oli Mikael Edelmann, joka oli loistelias maalilla, ja torjui monia laukauksia. Seuraava peli taas on vierasmatsi Los Angeles Kingsejä vastaan, ja seuraava viesti kertoo, miten loisteliaasti pelanneet Ducksit jatkavat harjoittelukautta... Loistelias Guenin on voittamassa peliaikaa runkosarjaa varten, koska on hän ollut nerokas pelaaja kolmosketjussä, ja laittoi Kojootit ahtaille. 4. kierroksen varaus Guenin on pelannut sen nyt tuloin 2+1 2 viimeistä ottelua
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Kreach lähetetty Ma Loka 17 2011, 18:37

Noniin, viimeksi olen postaillut Be A GM pelistä änärin versiossa 10, joten eiköhän olisi korkea aika alkaa manageriksi myös 12 puolella. Pitkästä aikaa.

Taustatietoja:

Pelialusta on PS3 ja pelimoodi siis Be A GM (NHL12). Jotta kerrottavaa olisi tarpeeksi ja joukkueen menestys riippuisi enemmän managerin taidoista kuin pelaamisen taidoista, simuloin kaikki ottelut. Kaiken muun teen itse, joskus jopa seuraan ottelua Tietokone vs. Tietokone -moodina, jolloin näen miten joukkueeni pelit sujuvat käytännössä. Pelin suola eli palkkakatto on tottakai voimassa. Kirjoittelen tänne joskus useinkin, joskus voi tulla taukoja, riippuu miten ehdin pelailla ja rustailla tänne tapahtumia.

Joukkueeksi arpoutui Montreal Canadiens, joka lähtee nyt hakemaan Stanley Cupia. Se olisi tavoitteena kolmen vuoden sisään. Katsotaan mitä saan aikaan. Lähden liikkeelle runkosarjasta, joten vielä näin alkuun en saa joukkueeseen kiinni kovinkaan paljon, mutta eiköhän se kauden mittaan ala muovautua oman näköiseksi.

Maalivahdit: Ennen kauden alkua maalivahtitilanne näyttää aika tasapainoiselta, yhä kehittyvä Carey Price on selkeä ykkönen ja Budaj varmahko kakkosvahti. Tälle suunnalle ei tarvitse tehdä muutoksia ainakaan ensihätään yhtään.

Puolustus: Yhtäkään loukkaantumista puolustus ei kyllä kestä, joten koetan mahdollisesti löytää mahdollisten loukkaantumisten varalle jonkinnäköisen pakin. Muutenkin puolustus kaipaisi ehkä yhtä täsmähankintaa. Katsotaan nyt.

Hyökkäys: Tämä on liian kallis verrattuna laatuun. Gomez pitäisi saada johonkin, jotta saataisiin liikkumatilaa palkkakaton alle. Myöskin kokoa pitäisi saada ehkä enemmän, Gionta ei ole ainut pienehkö kaveri jengissä.

Joukkue on aika tasapaksu ja todennäköisesti pärjää kohtuudella ensimmäisellä kaudella mutta eihän tällä päästä lähellekään Stanley Cuppia, korkeintaan playoffeihin jos edes niihinkään. Hitaasti pitää koettaa saada joukkuetta muovattua. Katsotaan mitä tuleman pitää.
avatar
Kreach

Ankkiksen nimimerkki : Kreach
Join date : 09.01.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ma Loka 17 2011, 20:17

Vieraspeli L.A Kingseja vastaan oli täyttä sontaa, 1-5 takkiin, ja pelaajat heikkoina, ankoille lohtumaalin ampui kuitenkin Kabanov Mayorovin ja Pouliotin syötöstä. Kokoonpanoon tulee muutama muutos ennen Dallas Starsia vastaan käytävässä kotikamppailussa. Edelmann pääsee lämmittämään penkkiä tänään, ja Salomäki lähetetään farmiin, tilalle nostetaan Shane McColgan. Esittelen nyt teille avauskokoonpanon tähän matsiin:
1. ketju: Kabanov-Phillips-McColgan
2. ketju: Burns-Alexeev-Mayorov
3. ketju: Rensfeldt-Petryk-Baker
4. ketju: Guenin-Stevenson-Nazarov
1. pakkipari: Leclerc-Scarlett
2. pakkipari: Curry-Pouliot
3. pakkipari: Shirokov-Bergenheim. Pelaajien taidot on tällä tavoin tasapainotettu tasaisesti, ja nyt Tähtien kimppuun sata lasissa.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ma Loka 17 2011, 22:45

Tästä ottelusta käteen jäi 3-1 voitto, jossa nähtiin taitavia maaleja molemmin puolisesti. Seuraavana edessä on kauden alku, ja taas kokoan yhteen NHL-miehistön, ja Guenin, joka on vakuuttanut, on voittanut itselleen paikan nelosketjussa. Tämän taktisen pelaajan vahvuus on pelinrakentaminen, joka sopii mainiosti tuonne nelosketjuun tekemään laadukasta kiekkoa. Vaihtoja ei juuri olla tekemässä tälläkään kertaa, ellei joku pelaajista floppaa pahemman kerran, mutta jos tämä peli jatkuu kaikilta, niin eiköhän Stanley Cup olisi jo aika todennäköinen haave. Katsotaan, miten käy pojille, ja kenelle tämä kausi on laadukas, kenelle ei..
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 08:25

Ensimmäinen ottelu tällä kaudella alkoi Chicago Blackhawkseja vastaan, Chicagon painostuksesta huolimatta tilanne pysyi tasoissa, mutta kun Chicago sai jäähyn estämisestä, oli Taylor Hall jo rokottomassa, ja pistipä hienosti kiekon reppuun, ja näin ankat johtavat peliä 1-0. Ja tovin kuluttua ankat pääsivät kokeilemaan rangaistuslaukausta, ja siitä seurasi 2-0 maali, kun Chicagon maalivahti nöyrtyi hienosti McColganille, joka pisti tyhjään maaliin kiekon. Ennen erän loputtua Zherdev lähti kahden minuutin tauolle kampituksesta. Tämän jälkeen summeri soi, ja tauolle lähdetään ylväin 2-0 lukemin. Toisen erän alkaessa ankat jatkoivat alivoiman tappamista, ja alivoimalla ankat pystyivät pitämään lukemat 2-0:ssa, ja erän lopussa Campbell teki suuren virheen, ja heitti kiekon maalin takaa vapaana olevalle Blackhawks -pelaajalle, joka ei jostain kumman syystä onnistunut maalaamaan. Mutta vain hetkeä hyöhemmin Chicagon Bergfors lirutti kiekon maaliin Campbellin jalkojen välistä, ja viimeiseen erään lähdetään taistelemaan lukemin 2-1, ja seuraava maali syntyi tyhjiin kun McColgan sen sinne siirsi, ja lukemiksi 3-1, mutta vain hetki sen jälkeen Kabanov karkaa ja lämäsi kiekon reppuun, ja loppulukemiksi jäivät 4-1. Pelin ykköstähti Shane McColgan nikkasi 2 kiekkoa ohi Blackhawksien maalivahdin. Toiseksi tähdeksi pääsi Jack Johnson, joka oli mukana 2 maalissa 2 syötöllä... Seuraavaksi sarjataulukkoa yms..
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 09:21

Suuria takaiskuja joukkueelle, sillä 3 tärkeää pelaajaa joutuivat sairastuvalle. Nugent-Hopkins (9 vikkoa) Guenin (3 vikkoa) Nazarov (2 viikkoa) ovat kaikki nyt poissa, ja parhaan mukaan muovailen joukkueen kokoonpanot taas kuntoon. Kausi on ollut taianomainen 14 voittoa, 4 tappiota ja 1 jatkoaikatappio, joten pisteitä on tahkottu joukkueelle. Seuraava peli olisikin tässä vieraspeli LA Kingseja vastaan, joka tuhosi ankat harjoituskaudella suurin lukemin 1-5. Ainoa juttu joka nyt kalvaa meitä on juuri nämä loukkaantumiset, vaikka hyviä pelaajia löytyy tilalle paljonkin, mutta on aina paha juttu menettää joukkueen tähtipelaajia.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 09:26

Voitokas peli kingseja vastaan 2-1, ja porskuttelemme eteenpäin hienosti, sillä johdamme sarjataulukkoa hienon hengitysaukon kera. Pelaajia palaa taas kokoonpanoihin, joka on plussaa meille, ainoa joka on sairastuvalla on enää Nugent-Hopkins. Pistän seuraavaksi loppukauden yhteen nippuun. Tässä oli nyt tälläinen lyhyempi paketti.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Salwer1st/ lähetetty Ti Loka 18 2011, 10:11

Onks uuressa änärissä Mestis-seurat? Ei kai?

XXXXXXXXXXXX
It's Salw! flower

~TSÄMPPION cheers
avatar
Salwer1st/

Ankkiksen nimimerkki : Salwer1st/
Join date : 09.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 06.09.1942
Paikkakunta : [url=http://kisat.foorumini.com/u10]Jaa[/url]

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 11:03

Salwer1st/ kirjoitti:Onks uuressa änärissä Mestis-seurat? Ei kai?

Mestistä ei ole, eikä myöskään KHL:ää..
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 11:42

Anaheim selvitti taas tiensä playoffeihin puhtain tilastoin: 53-21-8 ja vastaan asettui heti Edmonton Oilers, heidät Anaheim putsasi voitoin 4-2, ja heti sen jälkeen meidät haastoi kukas muukaan kuin LA Kings! Siinä Anaheim oli vanhvempi lukemin 4-3, ja seuraavaksi haatajamme oli Dallas Stars, joka oli epäonnekas, kun joutui pelaamaan Anaheimia vastaan, kun saimme juuri pelaajia sairastuvalta tuhoamaan heidät. Ensimmäinen ottelu päättyi Dallasin vierasvoittoon lukemilla 2-0, mutta haimme revanssia isäntinä ja otimme pataan nyt suurin 5-2 lukemin. Tässä välissä hälytyskellot soi, ja ketjuja muunneltiin. Matkustimme Dallasiin pelaamaan heitä vastaan, he karkasivat 3-0 johtoon, mutta Anaheim kiri viimeisessä erässä ja otti tärkeän 4-3 voiton vieraissa. Seuraavassa vierasottelussa Anaheim oli taas heikompi, ja hävesi 1-2. Otteluvoitot 1-3 tällä hetkellä Teksasin ylpeydelle, mutta ankat eivät luovuttanut ja pelasti nahkansa voittamalla kotona 3-0. Paineet ovat nyt suuret, sillä otteluvoitot 2-3, ja seuraava peli on vieraissa, joten kotijoukkue saa todella hyvän edun. Kuitenkin ankat kokosivat itsensä ja toi mukanaan voiton lukemilla 3-2, peli venyi jatkoajalle, jossa puolustaja Jack Johnson laukoi kiekon reppuun, ja kotiyleisö hiljeni. Otteluvoitot 3-3. Ja nyt 7. peli käynnistyy, ja voittaja Stanley Cupin finaaleihin... voiton kera karkasi Anaheim Ducks, joka huudatti kotiyleisöä kolme kertaa, mutta Teksasin ylpeys hiljensi kotiyleisön kerran. Ja nyt on Stanley Cup finaalit Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers. Ensimmäinen ottelu päättyi ankoille hyväksi lukemin 3-1. Seuraava ottelu on jälleen kotona, joten hyvä fiilis on peliä pelattaessa, ja se näkyi selvästi, kun Anaheim moukaroi lukemin 6-0. Ja nyt olemme karanneet kahden voiton päähän, mutta Philadelphia saa nyt kotiedun, jonka he käyttivät hyväksi voittaessaan 2-0. Otteluvoitot 2-1 ja seuraava peli on ankkojen vieraspeli Philadelphiassa. Voiton kanssa karkasi ankat lukemin 2-1. Ja nyt on otteluvoitot 3-1, yksikin voitto ja kotiyleisö riehaantuu. Ja unelmista totta, ankat kaatavat kotonaan Philadelphian kiekkotiimin 4-2 voittaessaan Stanley Cupin voitoin 4-1. Ja ilo sen kuin suurenee, Anaheimin farmijoukkue Syracuse Crunch voitti Calder Cupin, ja nyt on organisaatioilla paljon juhlittavaa, TUPLA!! Seuraavassa jaan teille varaustilaisuuden & harkkakauden.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 12:46

Noniin, vaihtelin varausvuoroja, ja myin nyt 36-vuotiaan Volchenkovin 2 varausvuoroon. Kiinnitin myös paljon lupaavia nuoria pelaajia, jotka tulevat olemaan NHL:n kovimpia pelaajia viitisen vuoden päästä.
Ja niin, nyt on vuorossa harkkamatsit, ensin vierailulle San Jose Sharksien luolaan. Ja tässä teille ystävät hyvät kokoonpano:

1. ketju: Kabanov-Alexeev-Zherdev
2. ketju: Guenin-Petryk-Mayorov
3. ketju: Burns-Rensfeldt-Baker
4. ketju: Tanguay-Salomäki-Nazarov
Curry-Russell
Boyle-Bergenheim
Marshall-Shirokov
Maalivahdit: Flynn & Olsson

Kerronpa sitten miten pelit päättyi.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 16:13

Viime kauden harkkakaudella 2+1 tulot tahkoillut Guenin pääsi taas maalin makuun kun hän tulitti ankat ensin 1-0 johtoon, esityöstä otti kunnian Burns ja Shirokov. Ensimmäinen erä olikin hiljainen, ja seuraava maali nähtiin vasta toisen erän loppupuolella, tällöin San Josen T.J Oshie pääsi niittämään kiekon purkkiin Stajanin ja Aliun esityöstä. Tovi vain kerkesi vierähtää, ja Joslin pommittaa hait 2-1 johtoon, Armia ja Repik herkutteli nyt syöttöpisteillä. Tauolle lukemin 2-1. Pirteästi 3. erän aloittanut Anaheim pääsi peliin vielä mukaan Kabanovin hienolla 2-2 -maalilla, mutta minuutin sisällä Joel Armia iski voittomaalin Sharkseille, ja Repik sai tästä taas syöttöpisteen itselle. Sharksien Pasquale venyi hienosti 21 torjuntaan, kun taas ankkojen Flynn pysäytti 30 kiekkoa, joten hatunnostot Flynnille, joka oli suojelusenkeli, 3-2 tappiosta huolimatta, mutta eteenpäin lähdemme, kun Phoenix Coyotes saapuu vieraaksi seuraavaan matsiin. Tapahtumat siitäkin pelistä tänne, joten olkaa taajuuksilla. Smile
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ti Loka 18 2011, 16:40

Ensimmäisessä erässä roiskittiin kiekkoa paljon kohti Flynnia, mutta hän pelasti anaheimin totaaliselta nöyryytykseltä heti 1. erässä, mutta siitä huolimatta kojootit pääsivät tauolle 1-0 johdossa, eikä toinenkaan erä ollut kovin kirkasta Duckseille, sillä kojootit pystyivät tykittämään toisen maalin, ja tauolle 2-0 -lukemin, mutta Ducksien peli alkoi kirkastumaan - hetkeksi. Ankkojen parhaan paikan (tämänhetkinen) sai talentti-Guenin vähän siniviivan sisäpuolelta rystyllä kiekon maaliviivalle, mutta Pouliot kuitenkin kerkesi poimia kiekon oikeaan aikaan. Loppuerä olikin sitten Coyotesien hallintaa, ja viimeiseen erää lähdetään 0-2 lukemin. 9. minuutin kohdalla Anaheim pääsi kokeilemaan ylivoimaa, vaikka kuinka päästiin tykittämään maalia päin, maalia ei tullut, ja tilanne säilyy 0-2:ssa. Ja heti ylivoiman jälkeen Guenin flippaa kiekon Burnsin namupassista maaliin perukoille, ja hänelle 2. osuma harkkakaudella, Anaheimille 1-2 kavennus.
Peli päättyi 1-2 ja Flynnille tuli nyt 18 torjuntaa tilille... Seuraavassa viestissä lisää cat
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Loka 19 2011, 10:40

Seuraava peli on Anaheim Ducks - LA Kings. Pelistä tulee haastava, sillä Los Angelesillä on erittäin vaarallinen ykkösketju; Semin-Stastny-Okposo. Meiltä taas lähtee luistelemaan samat pelaajat samoissa ketjuissa, kuten viime pelissä... Ja nyt itse peliin. Ensimmäinen erä päättyi LA Kings:n 1-0 erävoittoon, ja toiseen erään lähdetään jahtausasemasta, mutta 1-0 ei ole kovinkaan suuri. Pelin toinen erä lähti käyntiin, ja erä päättyikin nyt 2-0, joten viimeinen erä tulee olemaan todella hyökkäävää peliä, sillä 2-0 tappiolla ei auta puolustella, ja lopulta Tanguay namutteli Russellin ja Kabanovin syötöstä Anaheim Ducks:lle 2-1 -kavennuksen, mutta tämä ei riittänyt, sillä 4 minuuttia myöhemmin LA Kings:n Russell ampui lopullisen niitin, ja nyt lukemat 3-1. 45 sek. ennen pelin loputtua, pääsi Okposo vielä pahentamaan ankkojen tuskaa ampumalla kiekon tyhjään maaliin, ja loppulukemiksi jäi 4-1. Taas ankkojen maalilla häärinyt Flynn stoppasi 31 kiekkoa, ja kolme tähteä olivat kaikki Kings:n pelaajia. Tilastoin 0-3-0 lähdetään viimeiseen otteluun viime playoffeissa kovan vastustajan antaneen Starsien kimppuun, kun Stars saapuu ankkain halliin pelaamaan kiekkoa. Maalilla tulee olemaan nyt Florida Panthersien 7. kierroksen varaus, ruotsalainen Tomas Olsson, joka on perhostyylinen maalivahti... muuten kokoonpanot ovat samat. Pian nähdään, miten käy.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Loka 19 2011, 13:36

Ja ottelu pärskähti käyntiin ankkojen isännöimässä 4. harjoitusottelussa Dallas Starsia vastaan, josta ankat hakevat ensimmäistä voittoa koko harjoituskaudella. Tämä haave koki kolauksen kun Lucic pääsi ampumaan Starsit 1-0 johtoon. Ensimmäinen erä oli aika leppoisaa, maaleja ei nähty kuin tämä yksi, mutta Stars pääsi soittamaan tolppia moneen kertaan, ja lähellä oli monta kertaa että viimeistely olisi tuottanut hedelmää. Toisessa erässä ojennettiin hopeatarjottimella Dallas Starseille rangaistuslaukaus, mutta kuitenkaan maalia ei synny, sillä laukaus kolahti tolppaan, ja lukemat edelleen pienet 1-0, tämän jälkeen Guenin pääsee kokeilemaan laukausta hyvästä syöttökone-Mayorovin syötöstä, laukaus torjutaan, mutta Guenin pääsee iskemään 3. maalinsa reboundista, ja lukemat 1-1. Guenin'n tilastot nyt 3+0. 8 minuuttia ennen erän loputtua Voracek lämää, kiekko kimpoaa takaisin, ja Kopitar pistää kiekon hienosti liukumaan Olssonin jalkojen välistä maaliin, ja lukemat Dallas Starsille 2-1. Nämä lukemat säilyvät tauolle mentäessä. Kunnes Dallas 2 vs 1 -tilanteeseen, ja Voracek & Lucic tekevät tuhoa, ja Lucic nosti lopulta kiekon tyhjään maaliin, lukemat 3-1. Guenin pakersi oikein 110%:sti. Se ei riittänyt, ja harjoittelukausi päättyi 0-4-0, eli jokainen ottelu päättyi tappioon varsinaisella peliajalla, Guenin oli ankkojen ehdoton ykkönen tänään, antoi kaikkensa luodessaan paikkoja ankoille. Joten kunnia hänelle ja lähdetään kohti varsinaista kautta ajattelematta harjoittelumatseja.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Loka 19 2011, 20:54

Pyörähtipä näin ensimmäinen runkosarjapelikin ohitse, käteen jäi 2-1 -jatkoaikatappio Blue Jacketseistä. Pelin kulku oli pitkästyttävää, kiekkoa ei pahemmin saatu vaarallisesti vastustajaa päin, eikä myöskään vastustajat tähän onnistuneet. Ensimmäinen erä päättyi tasaisiin 0-0 -lukemiin. Toisessa erässä vain 5 minuuttia oli pelattu kun Taylor Hall räpsäytti kiekon näppärästi verkkoon Stamkosin ja Landeskogin esityöstä. Tätä hurmosta kerkesi nauttia vain tovin, kun jo Blue Jacketsit iskivät 1-1 -tasoituksen, erän lopulla paikkoja tuli molemmille joukkueille, mutta maalivahdit venyivät molemmat ilmiömäisiin torjuntoihin, ja näin lukemat tauolle lähdettäessä 1-1. Viimeisessä erässä maaleja ei nähty, joten eipä ole paljon kerrottavaa tästä erästä. Ja sitten jännittävälle jatkoajalle, jossa kuteja satoi kun vettä myrskysäällä. Tätä mustaa, kumista pelivälinettä ei kuitenkaan saatu reppuun helpolla, sillä Campbell taisteli loppuun asti, kunnes hänen oli nyt aika polvistua, ja näinpä onnistui voiton viemään vierasjoukkue lukemin
2-1. Maalivahtien tilastotkin kertovan, miksi oli näin jännä matsi. Campbellin torjunnat: 34/36. Reimerin torjunnat: 32/33 joten maalivahdit loistivat tänään, mutta saa nähdä miten käy kauden edettyä eteenpäin. Tämä matsi jättää arven toki, sillä tällä miehistöllä olisi voinut tehdä temppuja, mutta Reimer oli ylivoimainen Campbellin kanssa. Pian seuraava viesti...


Tässä oli muuten pelin kokoonpanoni:

Juonipaljastus:
1. ketju: Hall-Stamkos-Landeskog
2. ketju: Morin-Seguin-Zherdev
3. ketju: Puempel-Alexeev-Mayorov
4. ketju: Guenin-Petryk-Kabanov
Puolustus 1: Larsson-Fowler
Puolustus 2: Erixon-Johnson
Puolustus 3: Russell-Leclerc

Maalivahdit: Campbell ja Flynn
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Loka 19 2011, 20:57

Pitäisi kai hankkia suomalaisväriäkin joukkueeseen, kokeemmalta osastolta.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Salwer1st/ lähetetty To Loka 20 2011, 20:55

Jussi Jokinen vaa messiin. Smile

XXXXXXXXXXXX
It's Salw! flower

~TSÄMPPION cheers
avatar
Salwer1st/

Ankkiksen nimimerkki : Salwer1st/
Join date : 09.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 06.09.1942
Paikkakunta : [url=http://kisat.foorumini.com/u10]Jaa[/url]

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Loka 23 2011, 11:35

:/
Juonipaljastus:
En olekaan nyt laittanut viestejä, koska olen potenut vatsatautia

Ja viime kaudet ovat nyt menneet todella hyvin, sillä olemme päässee viime kausina nyt playoffeihin, ja Stanley Cup- finaaliin, kirvelevästi saimme kylmää vettä niskaan, sillä molemmista finaaleista jäi käteen 4-2 -otteluhäviöt..
Ja nyt on kuitenkin mennyt sujuvasti harjoituskausi, tuore varaus Colin Glenn on häikäissyt pelaamissaan 2 ottelussa, sillä yhtäkään kiekkoa ei ole mennyt selän taakse, ja Glenn on venynyt todella tiukkoiin torjuntoihin. Kolmannessa pelissä Grahame pääsi kokeilemaan taitojaan, 5-2 tappio.. Ja viimeinen peli siis on kotiottelu Dallas Starsia vastaan, joten siihen lähdetään nyt innoissaan, kokoonpanot tulee seuraavassa viestissä.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Su Loka 23 2011, 11:36

Salwer1st/ kirjoitti:Jussi Jokinen vaa messiin. Smile
// Hyökkääjiä ei juuri tarvita, mutta saattaisi pieni rako löytyä Jokiselle.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Helmi 01 2012, 07:46

Taas on vaihdettu joukkuetta, mutta nyt se on ja pysyy Carolina Hurricanes, palkkakattoa en jaksa tässä käyttää, jotta saisin pidettyä hyvät lupaukseni seurassa. Olen jo pelannut uraa Hurrikaaneilla jo kauteen 2019-2020, ja nyt paraikaa olemme kyseisen kauden playoffeissa, jossa vastassa on ensimmäisellä kierroksella vastikään NHL:n uudelleen liittynyt Winnipeg Jets, jota vastaan otteluvoitot päättyivät surullisesti Jetseille 3-4, apua ei tuonut edes sairastuvalta pakkiremmiin palannut Mark Giordano, sillä viimeinen ottelu päättyi tyrmäävään 4-0 -häviöön, joten jäämme taas rannalle ruikuttamaan, ja keskitymme nyt varaustilaisuuteen, ja pelaajakauppoihin, mikäli niihen on tarvetta, tai jos meille tulee hyvä tarjous toisesta seurasta. Eli seuraavassa viestissä on varaustilaisuus & vapaiden pelaajien kiinnitys samassa nipussa. Pahoittelut todellisesta viivästymisestä, mutta tästä lähtien laitan taas viestejä urastani! Kiitoksia lukemisesta!!
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Helmi 01 2012, 08:01

Stanley Cupin voitti lopulta Winnipeg Jets, ja heidän juhliessa Cupia, keskittyy jo muut lyödyt joukkueet pelaajien tarkkailuun ja varaustilaisuuteen, joka alkaa tovin kuluttua. Hurrikaaneilta eläkkeelle siirtyvät Mike Komisarek ja Ville Leino, jotka olivat molemmat todellisia kulmakiviä omassa kategoriassaan. Mutta nyt kuitenkin varaustilaisuuden kimppuun, jossa Hurricanes varaa numerolla 26. 1. kierroksen varausvuorostamme on kovaa kysyntää, mutta meille ei napsahtanut hyvää diiliä, joten ensimmäinen varausvuoromme pysyy kotona. Ensimmäisenä varasi Anaheim Ducks, nuoren pelaajan nimeltä, D. Cygan.. Ja nyt on meidän vuoro varata, ja poimimmekin itsellemme pelaajan nimeltä Tyler Harrold, 20-vuotias puolustaja, jonka vahvuuksia on voimakkuus ja kiekon hallinta. Muut seurat pyörivät ympärillämme kuin hait saaliinsa ympärillä, yrittäen napata meiltä pelaajia, vaikka huonoja tarjouksia ne kaikki ovat, joten helppo vain painaa hylkää -nappia. Toiseksi varaamme nuoren herran nimeltä C. Gauthier-Leduc. Enää en jaksakaan kertoa varaustilaisuudesta, sillä siitä ei olekaan mitään kerrottavaa ... Pelaajia ei tullut sisään yhtään, eikä myöskään muualle matkannut yhtään pelaajaa. Ja sitten etenemme pelaajien kiinnittämiseen, joissa on meiltä vaarallisen monta Vapaata, sekä Rajoitetusti vapaa pelaajaa.
Seuraavassa viestissä ilmoitan, ketä uudelleenkiinnitin RVP:stä, ja VP:stä...
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Helmi 01 2012, 08:12

Vapaista pelaajista joukkueessa jatkaa: Josh Harding, Eric Staal, Ryan Getzlaf, Mark Giordano, Andrej Sekera, Nicklas Grossman, Charles Johnson, Pierre-Alexandre Parenteau, Ryan Murphy, Nail Jakupov, Zack Kassian, ja tulokas Melvin Van Riemsdyk. Joten todella kovalla joukkueella lähdetään hakemaan taas himoittua Stanley Cupia. Ja päästiinkin Vapaiden pelaajien osuuteen, jossa silmääni pisti nuori poika Nick Carter, P, 77, B, 22v. ja Drew Stafford
OLH, 85, C, 33v. Hän tuokin tarvisemaamme kategoriaan vahvistusta, nimittäin Oikean laitahyökkääjän tontilla pelaavista kiekkoilijoista onkin pulaa, mutta toivon mukaan Stafford allekirjoittaa 3 vuoden pahvin. Siinä välissä Nick Carter ainakin hyväksyi paperin, ja sitten muutaman ''päivän'' kuluttua Stafford hyväksyy myöskin pahvin. Joten tuossa oli tarvittavat pelaajat, ja sitten lähdetään kohti kautta ( harkkakautta en jaksa mainita ). Seuraavassa viestissä kerron kokoonpanot....... ja muut..
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Ke Helmi 01 2012, 16:01

Harjoituskausi päättyi vakuutavasti kolmella voitolla ja yhdellä häviöllä. Ja nyt kauden 2020-2021 avausotteluna on Stanley Cup -voittaja Winnipeg Jets ja Carolina Hurricanes. Ottelusta Hurrikaanit eivät saaneet kostoa, sillä Jets pelasi omaa hyvää peliä, ja vei voiton murskaavasti 5-1. Carolinalle maalintekijäksi kunnostautui Stanislav Bykov, Mark Giordanon syötöstä, ja tässä välissä ottelu oli vielä 1-0, mutta puoli minuuttia myöhemmin Brandon Dubinsky iski laatan häkkiin Henleyn ja Wheelerin syötöistä. Mutta nyt katseet kohti Washington -ottelua jonka isäntinä toimivat Hurrikaanit. Tämäkin ottelu oli aika heikkoa esitystä, mutta mukaan tuli kuitenkin 1-0 -voitto. Ottelun ainoan osuman iski Jeff Skinner, syöttäjä kapteeni Ryan Getzlaf. Skinner pääsi myös maalilla 3. tähdeksi, 2. tähdeksi valittiin Capitalsin Michal Neuvirth 28 torjunnallaan, mutta 1. tähdeksi itseoikeutetusti valittiin Cam Ward, joka pysäytti pelivälineen huikeat 43 kertaa. Seuraava ottelu on taas kotona, Ottawa Senatorsia vastaan. Sairastuvalta palannut Charles Johnson palaa nyt puolustukseen, joka on todella hyvä juttu joukkueellemme. Peli alkoi näin, ja ottelun esikoisen, ja ainoan osuman iski Ottawa Senatorsin Dan Sexton. Cam Ward pääsi taas kolmanneksi tähdeksi, tällä kertaa hän venyi 17 kiekkoon. Ja nyt onkin edessä jälleen yksi kotiottelu, vastaan asettuu Philadelphia Flyers.
Tähänkin otteluun saadaan sairastuvalta tärkeä pelaaja, Zack Boychuk. Peli alkoi, ja ottelu kääntyi Hurrikaanien 3-2 -voittoon. Ensimmäinen maali ottelussa syntyi ajassa 10.07, jolloin Dave Bolland niittasi laatan verkkoon, syöttäjinä James Van Riemsdyk ja Braydon Coburn. Tauolle lähdettiin vielä 0-1 -tappiolla. Toinen erä alkoi, ja ajassa 5.17 Zac Dalpe iski tasoituksen Byron Baldwinin ja Mark Giordanon esityöstä. Ajassa 18.20 Alessio Bertaggia iski Flyersin 2-1 -johtoon, syöttäjinä Brayden Schenn ja Sean Couturier. Kolmannen erän alkaessa se oli venäläisten show, sillä ajassa 2.47 Egor Omelyanenko pommitti Hurricanesin vielä peliin mukaan, syöttäjänä Andrej Sekera. 2-2 -osuman jälkeen ajassa 18.42 Nail Jakupov onnistui taidokkaalla vedolla. Syöttöpisteet itselleen nappasi Ryan Getzlaf ja Mark Giordano...
3. tähdeksi valittiin 3-2 -osuman iskenyt Nail Jakupov, 1+0
2. tähdeksi valittiin 27 kiekkoa pysäyttänyt Cam Ward
1. tähdeksi valittiin Mark Giordano, pisteinään 0+2
Seuraava viesti tuleekin Trade Deadline Dayn kolkuttaessa ovea. ( Kyseinen päivä siis tässä pelissä, ei oikeassa elämässä, joten nautitte hetken kuluttua jälleen viesteistä. )
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty To Helmi 02 2012, 08:00

Viimeinen vaihtopäivä on tänään, ja nyt voidaan tehdä vielä vaihtokauppoja ennen tämänpäiväistä Winnipeg Jetsiä vastaan. Ensimmäisen vaihtotarjouksen pisti likoon Philadelphia Flyers, joka olisi tämä: Gleason, 2. kierroksen varaus -> <- Andrej Meszaros. Vastaus on kielteinen. Sitten soittaa Boston, tarjouksenaan: O'Reilly, 2. kierroksen varaus -> <- Bruno Gervais. Jälleen kielteinen vastaus. Vielä yksi joukkue on yhteyksissä, nimittäin Columbus Blue Jackets tarjouksenaan: Sekera -> <- Stuart & Hunwick. Tätä vaihtoa pohdittiin, mutta hylättiin lopulta, sillä Suart on jo aika iäkäs, nimittäin 35. Mutta Vancouver Canucks ja New Jersey Devils ovat vaihtaneet keskenään: Emil Jahr, 80, P siirtyy 'Nucksiin ja James Wright, KH, 81 siirtyy Devilsiin. Sitten tunti jäljellä, ja Anaheim ottaa yhteyttä, tarjouksena: Eriksson, 3. varaus -> <- Jake McDowell. Tämä hylättiin. Nyt Colorado on pelissä mukana, tarjoamalla: Giordano -> <- McQuaid, Lepistö, mutta se oli pakko hylätä, sillä Liiga ei sallinut tätä kauppaa. Sitten jo pelaajan vaihtanut Canucks laittaa likoon tarjouksen: Idirshev, 3. kierroksen varaus -> <- Huhtala, 6. kierroksen varaus, 7. kierroksen varaus. Vastaus on kielteinen. Colorado ottaa jälleen yhteyttä, vaihtoehdotuksena: Andrej Sekera -> <- McQuaid, Lepistö. Tämäkin hylättiin, ja minulle tuli vielä yksi tarjous: 3. kierroksen varaus -> <- 4. kierroksen varaus 2020, ja 4. kierroksen varaus 2021. Tämä hylättiin, ja jouduttiinkin itse tarjoamaan pelaajaa. Koko vaihtopäivä oli turha, sillä vaihtokauppoja ei tapahtunut ollenkaan kannaltamme, joten samoilla kokoonpanoilla lähdemme Jetsien kimppuun. Tämä peli oli maukas, sillä Jets kaatui viimeinkin, lukemin 4-1. Ottelun ensimmäisen maalin iski Pierre-Alexandre Parenteau, ajassa 8.35, syöttäjinään Staal & Williams.2-0 -osuman upotti Eric Staal, syöttäjinään Chad Johnson ja Zac Dalpe ajassa 8.50 ( ajat ovat aina erän aikoja ) 3-0 -osuman iski Pierre-Alexandre Parenteau ajssa 13.13, syöttäjinään Mihail Grabovski ja Stanislav Bykov. Jetsille laihan lohdun iskenyt Evander Kane, ajassa 13.35, Zack Bogosianin syötöstä, iski 3-1 -osuman hienolla osumalla. Viimeisen arkun naulaan iski Jeff Skinner ajassa 14.25, sillä 4-1 -maaliin osallistui jälleen 2 pelaajia, Eric Staal ja Chad Johnson poimi syöttöpisteet. Kolmanneksi tähdeksi valittiin 28 kertaa torjunut Cam Ward. Toiseksi tähdeksi valittiin Pierre-Alexandre Parenteau tehoinaan 2+0. Ottelun ykköstähdeksi kruunattiin Eric Staal, joka lappasi tehot 1+2. Seuraavaa viestiä lähempävä playoffeja...
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty To Helmi 02 2012, 16:53

Noniin, runkosarja on saatu pakettiin, sarjataulukossa Hurricanes sijoittui 4. voittaen oman divisioonan yhden pisteen erolla divisioonan kakkoseen, ja NHL:n 6. Winnipeg Jets. Hurricanesin tilastoiksi jäi 49-26-7, joten kausi oli mainio. Playoffeissa oli sitten ensimmäisellä kierroksella vastassa Washington Capitals, joka kaatui vakuuttavasti voitoin 4-1. Toisella kierroksella vastaan asettui legendaarinen Montréal Canadiens. Otteluvoitot taipuivat lopulta kiivaan taistelun jälkeen 4-3 Hurricanesille. Dramaattisella 3. kierroksella vastaan tuli viime vuoden Stanley Cup -mestari Winnipeg Jets. Viime vuoden ensimmäisen kierroksen uusinnasta 4. kierrokselle pääsee Winnipeg Jets, joka nousi 3-1 -tilanteesta 4-3 -voittoon. Hurricanes ei ole voittanut vielä yhtäkään Stanley Cupia aikakaudellani. Mutta finaalissa taistelu Winnipeg Jets, joka tahtoi uusia voiton, ja Colorado Avalanche. Stanley Cupin voitti murskaavasti Avalanche, voitoin 4-0. Nyt kuitenkin edessä on varaustilaisuus, ja ehkä myös uusia tuttavuuksia nähdään jatkossa. Seuraavaa viestiä ei tarvi odottaa kauan.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Vezcu lähetetty To Helmi 02 2012, 17:58

Hyvä, Hyvä Lisää vaa toiveikas

Vezcu

Join date : 23.12.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Pe Helmi 03 2012, 07:31

Jätin varaustilaisuuden nyt viestittämättä, koska otti ja meni tilttaamaan JUURI siinä kohtaan kun olisin saanut viestin valmiiksi. Joten suoraan pelaajien uudelleenkiinnitykseen, jos nyt sekään onnistuu.
Noniin, vapaat pelaajat ja varatut pelaajat on nyt kiinnitetty, ja innolla kohti alkavaa kautta, sitten seuraavassa viestissä vähän pitempää tekstiä..
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty Pe Helmi 03 2012, 19:15

Nyt kävi todella surullisesti, sillä minun PlayStation 3 koki kauhun hetkiä, ja nyt siihen iski Ylelow Light of Death, eli se meinaa sitä, että seuraavaa viestiä saa odottaa, mutta onneksi jo ensi viikolla pääsemme vauhtiin NHL 12:ssa, sillä lähetin konsolini paikalliseen huoltoon. Mutta PlayStation 3:n ''kuoltua'' siirrymme ajassa muutama vuosi taaksepäin, aina vuoteen 2006 asti, jolloin julkaistiin kiekkoilupeli nimeltä NHL 2007. Tässäpä pelissä aloitan nyt Be a GM -moden, jota kutsutaan pelissä Dynasty Modeksi. Hienoa pelissä on se, kuun legendat, esim Sakic, Forsberg, Nieuwendyk, Demitra, Radek Bonk ja muutkin entiset laatukiekkoilijat asettavat taas hokkarit jalkaan ja taistelevat himoitusta Stanley Cupista. Eli muutama viesti NHL 06:n Dynasty Modesta tulee, aina siihen asti kunnes PS3 palaa takaisin. Nyt on vain joukkueen arpomisen vuoro, teen sen klassisella vedetäään hatusta -menetelmällä. Joten seuraavassa viestissä alkaakin jo joukkueen kokoaminen, matsien pelaaminen ja muu olellinen.
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty La Helmi 04 2012, 10:24

.Olen pahoillani, mutta kun ura Hurricanesin peräsimessä oli aina vain voittamista, niin päätän aloittaa uudestaan, joukkueena saa toimia Philadelphia Flyers...

Nyt katsotaan millaisen joukkueen saan Flyersista aikaan, varaustilaisuudessa me varaamme numerolla 8, mutta 2. kierroksen varausta meillä ei ole ollenkaan, mutta emmeköhän me pärjää ensimmäisen kierroksen varauksella, nimittäin Flyersillä on hyvin lupaavia pelaajia: Simmonds, Couturier, Giroux, Van Riemsdyk, Schenn ja Voracek. Maalivahdeista lupaava on Sergei Bobrovsky. Isona plussana on myös legendaarinen Jaromir Jagr. Joukkueessa on myös suomalaisväriä, sitä tuo joukkueeseen 36-vuotias Kuopiosta kotoisin oleva Kimmo Timonen. Mukaan puolustukseen kokemusta tuo Chris Pronger, mutta hänen palkka syö ison siivun palkkakatosta. Mutta emmeköhän me pärjää, kunhan vauhtiin pääsemme Flyersien kanssa. Itse ainakin uskon että tällä joukkueella voisi tulla sekä hyvää että pahaakin. Joten jäädään jännittämään, miten käy. Tavoitteena olisi päästä playoffeissa välieriin, mieluusti jopa konferessien finaaliin. Olisi myös hienoa, jos joukkueemme pelaaja voittaisi jonkun pokaalin itselleen.

Tiedän että Maurice ''Rocket'' Richard -palkinto on vaikea voittaa, kun joukkueessani ei ole Sidney Crosbyä tai Alexander Ovechkinia, tai muuta huippuhuippupelaajaa. ( Tarkoituksella 2 huippua )..

Huomenna tai ylihuomenna lähtee käyntiin sitten urani Flyersilla. PS3 ei ole vieläkään tullut huollosta, mutta emmeköhän me jaksa odottaa korkeintaan 2 päivää...


Viimeinen muokkaaja, Änärimies93 pvm Ti Helmi 07 2012, 20:25, muokattu 3 kertaa
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Änärimies93 lähetetty La Helmi 04 2012, 10:53

Kausi on nyt alkamassa, ja ''kesä'' mennyt menojaan

Varasin ykköskierroksella #8 Matus Matisin, B, salamannopean oikean laitahyökkääjän. Toisella kierroksella varasin P. Amyotin. Uskon muuten Matisin nousevan muutaman kauden päästä NHL-miehistöön, sillä nopeutta tarvitaan, varsinkin laitahyökkääjillä.

Yhtään vaihtokauppaa en saanut varaustilaisuudessa tehtyä, mutta niitäkin tapahtuu vielä lähiaikoina, sillä tahdon kipeästi eroon Oskars Bartulisista, jolla en tee juurikaan mitään.

Kiinnitin muutama päivä myöhemmin minun vapaat pelaajat, ja rajoitetusti vapaat pelaajat.


Viimeinen muokkaaja, Änärimies93 pvm To Helmi 09 2012, 21:40, muokattu 2 kertaa (Raportin syy : Turha)
avatar
Änärimies93

Join date : 10.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: NHL12 Be a GM

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa