Kisafoorumi 1v!

Siirry alas

Kisafoorumi 1v!

Viesti  aquila lähetetty La Tammi 08 2011, 13:13

Kisafoorumi perustettiin 8.1.2010 eli tasan vuosi sitten Ankkiksen ylläpidon ansiosta. Onnitelkaamme nuorta foorumiamme ja toivotellaan pitkää ikää ja sen sellaista!
Hyvää syntymäpäivää Kisafoorumille! Dekka voisi värkätä sen historiikin merkkipäivän kunniaksi.
avatar
aquila

Ankkiksen nimimerkki : akuankka1313
Join date : 10.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 23.06.1996
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kisafoorumi 1v!

Viesti  Dekka lähetetty La Tammi 08 2011, 16:10

Tällainen pieni teksti vain.

Onnea, Kisafoorumi!

Kisafoorumillakin on nyt aika korkata samppanjat ja juhlia. Juhlitaan nimittäin Kisafoorumin omaa itsenäisyyspäivää. On aika muistella Kisafoorumin itsenäistymistä, sitä päivää kun nämä kaikki hienot pelit ja kisat pääsivät vapaiksi Ankkiksen diktatuurin ikeen alta. Nyt tuosta päivästä on kulunut tasan vuosi.

Hyvin tasokas ankkakeskustelufoorumi Ankkis oli loppuvuodesta 2009 vilkkaampi kuin koskaan ennen. Foorumin sydämessä olivat pelit ja kisailut, joihin monet käyttäjät osallistuivat. Ilmapiiri oli kuitenkin kiristymään päin. Ensin ylläpito lopetti alkuunsa Veikkaus-topicin, vedoten muka Suomen Veikkauksen säännöstöön joka kieltää veikkaukset alaikäisiltä. Jo tämä aiheutti käyttäjäkunnassa pientä närää. Salwer vitsaili vihaisena: ”Kielletään myös juonittelupelit, sillä niissä veikataan pahiksia!”, johon Squid totesi: ”Sopii minulle erittäin hyvin. Laitetaanko lukkoon vielä tänään?”. Parin päivän kuluttua tämä kommentti yllättäen muuttui todeksi, kun talvisena iltapäivänä, 7. tammikuuta July ilmoitti Ankkiksessa tapahtuvista uudistuksista – juonittelupelit ja viestimaraton poistettaisiin. Tämä aiheutti suuren äläkän. Mikä sinua potuttaa –topic täyttyi pääosin vihaisista viesteistä ylläpitoa kohtaan. Parissa vuorokaudessa topiciin lähetettiin kuutisenkymmentä viestiä. ”Tässä loppuu sitten yksi osa Ankkiksen historiaa”, kommentoi Kreach. Jojo3 puolestaan ärjyi: ”Tässähän tulee aivan diktatuurivaltio jo mieleen!”. ”Uudistuksissa taas yhtä paljon järkeä kuin lehmän takapuolessa”, kiteytti Eltharion. Oli miten oli, uudistusten julkaisemisesta lähtien oli kuitenkin lähes varmaa, ettei niitä tulla perumaan, ja niin kävikin. Kisoille täytyi löytää uusi paikka toimia, ja tämä asia käsiteltiin parinkymmenen aktiivikisailijan kesken yksityisviestein. Kirja perusti Kisafoorumin varsin pian, 8. tammikuuta, ja seuraavana päivänä se julkaistiin.

Vaikka Kisafoorumi luotiin ennen kaikkea Viestimaratonille ja juonittelupeleille, muut kisailut ovat kuitenkin nähdäkseni nousseet foorumin valttikorteiksi. Se näkyy kai jo alueiden viestimäärissä, sillä juonittelupeli- ja viestimaratonalueiden yhteenlaskettu viestimäärä, joka on noin 1300, kalpenee Muut kilpailut –alueen yli 2000 viestille. Muut kisat -alueella suosittuja topiceja ovat esimerkiksi veikkaus, NHL-pörssi ja saappaanheitto.

Topicien lisäksi chat on täynnä elämää lähes vuorokauden ympäri, ja joskus sieltä löytää jopa asiallista keskustelua! =^) Vaikka chatia on haukuttu juurikin esimerkiksi asiattomuuksien vuoksi, nimenomaan chatin avulla kisafoorumilaisista on kehkeytynyt läheinen yhteisö. Totuus myös mielestäni on, ettei chat ole poistanut juurikaan elämä Kisafoorumin topiceista.

Huolimatta foorumimme ainutlaatuisuudesta, kisojen perässä Ankkiksesta tänne vuosi sitten siirtyneiden lisäksi ei ole juurikaan tullut uusia kasvoja. Käyttäjäkunta on pysynyt lähes samanlaisena ja –kokoisena vuoden päivät. Niiden harvojenkin uusien henkilöiden visiitti tällä foorumilla jää usein lyhyeksi. Näin tapahtui esimerkiksi Lillenille, joka astui tänne toukokuussa lupaillen aktiivisuuttaan, mutta seuraavana päivänä ilmoittikin että kirjautuminen tälle foorumille oli vahinko, sillä hänen piti rekisteröityä aivan toiselle foorumille jotta pääsisi modeksi. Oli miten oli, tällä hetkellä aktiivisia käyttäjiä on reilut parikymmentä ja se on riittävä määrä.

Onnea yksivuotiaalle Kisafoorumille!


Juonipaljastus:
4.1. –Suomen Veikkauksen säännöstöön vedoten Ankkiksen ylläpito lopettaa Veikkauksen.

7.1. – Ankkiksessa toteutetaan suuria uudistuksia, esimerkiksi juonittelupelit ja lopetetaan Ankkiksesta. Tämä herättää suuria tunteita. Vielä samana päivänä yksityisviestein päädytään uuden kilpailufoorumin perustamiseen.

8.1. – Vilkkaat yksityisviestikeskustelut ankkislaisten välillä jatkuvat. Uuden foorumin nimeksi päätetään ”Kisafoorumi”. Kirja perustaa Kisafoorumin ja liittyy sen käyttäjäksi.

9.1. – Kisafoorumi julkistetaan. Kisafoorumi saa välittömästi toistakymmentä uutta käyttäjää. Salwer avaa Off-topicin.

10.1. – Ensimmäisen viikon visan aloittaa Akuhullu.

12.1. –Dekka käynnistää Veikkauksen.

13.1. – Kreach käynnistää Sanavisan, Aku Vankka puolestaan Megavisan.

15.1. – Hiivan NHL-pörssi avataan.

16.1. – Kisafoorumin ensimmäinen VM-kausi alkaa.

25.1. – Chat avataan.

6.3. – Kisafoorumin ensimmäinen juonittelupeli, ”Takaisin alkulähteille”, alkaa kirjan toimesta.

13.5. – Kisafoorumin 3000. viesti.

14.6. – Kisafoorumilaisten ensimmäinen Supremacy aloitetaan.

23.7. – Kirja avaa saappaanheiton.
avatar
Dekka

Ankkiksen nimimerkki : akkaridekkari
Join date : 09.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 06.06.1996
Paikkakunta : STADI

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kisafoorumi 1v!

Viesti  Hiiva lähetetty La Tammi 08 2011, 18:22

historiikki kirjoitti: 15.1. – Hiivan NHL-pörssi avataan.
Ehdottomasti foorumin kohkohtia.
avatar
Hiiva

Join date : 09.01.2010
Mies Syntymäpäivä : 30.07.1995
Paikkakunta : RILLIbaari

Näytä käyttäjän tiedot http://www.youtube.com/watch?v=nT3o1pEVHE0

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kisafoorumi 1v!

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa